top of page

Home/ Tarieven

Wat kost een tekstschrijver?

Een goede tekstschrijver is goud waard. Met het inhuren van een SEO-tekstschrijver kunt u bijvoorbeeld het aantal bezoekers van uw website spectaculair verhogen en met een goed geschreven persbericht kunt u gratis media-aandacht genereren. Maar wat kost een tekschrijver eigenlijk?  Dat hangt onder andere af van het soort opdracht en de werkwijze, ervaring en de kwaliteit van de tekstschrijver.

Omdat u als klant de beste teksten verwacht, hanteer ik (met uitzondering van redactiewerk) geen uurtarief, maar afhankelijk van het soort opdracht een tarief per woord of per complete tekst. Daarbij ga ik uit van een indicatief uurtarief van € 65,- euro per uur. Zodoende ontvangt u altijd een tekst die naar wens is zonder dat u voor verrassingen komt te staan. 

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Tarieven

€ 65,- per tekst (250 - 500 woorden)

Heeft u prettig leesbare SEO-teksten nodig? Een doorsnee webpagina telt tussen de 250 en 500 woorden. Het schrijven van een webpagina neemt ongeveer een uur tijd in beslag. Daarbij doe ik vooraf een onderzoek naar relevante zoekwoorden en zoek ik uit met welke zoektermen u grote kans maakt op een hoge positie in Google.

Heeft u teksten nodig met een afwijkende lengte? Neem dan gerust contact op.

€ 65,- per pagina (250 - 500 woorden)

Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor bijvoorbeeld uw folder, brochure of nieuwsbrief? Heeft u teksten voor uw website nodig of wilt u een weblog bij laten houden om te zorgen voor meer bezoekers op uw website?

 

Het tarief voor tekstschrijven en bloggen is € 65,- per pagina van 250 - 500 woorden. Heeft u een groot aantal pagina's nodig? Graag spreek ik vooraf een vaste projectprijs af.

€ 130,- per persbericht

Met een goed geschreven persbericht kunt u gratis media-aandacht genereren. Met jaren ervaring bij een van de grootste kranten van Nederland weet ik exact waar een journalist of redacteur op let bij het lezen van een persbericht

 

Ik help u bij het vinden van de juiste invalshoek voor het persbericht en zoek uit waar de nieuwswaarde van uw boodschap ligt. Vervolgens stel een helder, makkelijk leesbaar persbericht op, waarin men alle relevantie informatie vindt die nodig is voor een bericht in de media.

Het tarief voor het schrijven van een persbericht is € 130,- per persbericht.

€ 65,- (ter indicatie)

De waarde van een goede slogan of reclametekst is niet afhankelijk van het aantal woorden. Daarom is het lastig om een vaste prijs aan te geven. Wanneer u mij meer vertelt over de specifieke opdracht, stel ik voor u een op maat gemaakte offerte op. Daarbij ga ik uit van een indicatief uurtarief van €65,- per uur. 

€ 85,- per verhaal (lengte afhankelijk van de opdracht)

Storytelling is de ideale manier om het imago van uw bedrijf of organisatie te beinvloeden. De kracht schuilt hem niet in de lengte maar in de creativiteit en geloofwaardigheid van het verhaal. 

€65,- per uur

Niets vervelender dan taalfouten in een tekst waar u zo hard aan gewerkt heeft. Als freelance tekstschrijver controleer ik teksten op spelfouten, grammaticale fouten en interpunctie. 

 

Het redigeren van een tekst gaat een stapje verder. Hierbij corrigeer ik de tekst en maak hem duidelijker. Ook pas ik de tekst aan op de doelgroep. Ik let op woordherhaling en inconsistenties en zorg voor een goede zinsopbouw.

Heeft u  kant-en-klare teksten die u wilt laten herschrijven tot een nieuwe, unieke tekst.

Please reload

Anker 1
bottom of page