top of page

Home/ Diensten Tekstbureau

Diensten Tekstbureau

Zoekt u een tekstbureau voor het schrijven van pakkende teksten voor uw website, brochure of nieuwsbrief? Of heeft u een tekstschrijver nodig voor het opstellen van een persbericht? Tekstbureau Etienne Gozems verzorgt het schrijven van diverse soorten teksten.

 

Als tekstschrijver heb ik ruime ervaring met het schrijven van uiteenlopende teksten. Zo heb ik jarenlang als journalist gewerkt voor gerenommeerde media. Sinds 2014 concentreer ik mij met mijn eigen tekstbureau op het schrijven van teksten voor bedrijven en organisaties. Ik schrijf SEO-teksten voor websites, verzorg het opstellen van persberichten en werk als eindredacteur aan het corrigeren, redigeren en herschrijven van uiteenlopende soorten teksten.

 

Waarom een tekstbureau inhuren?
 

U kunt ervoor kiezen om zelf uw teksten te schrijven. Niet iedereen heeft echter de kennis en kunde in huis om dit te doen. Met een professioneel tekstbureau weet u zeker dat uw teksten foutloos zijn opgesteld, passen bij de doelgroep en prettig lezen. Bovendien heeft tekstbureau Etienne Gozems diverse specialisaties. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van persberichten of zoekmachineoptimalisatie

Optimaliseer uw website voor zoekmachines, met een zorgvuldig uitgedachte SEO-strategie. 

Genereer aandacht in de media. Als journalist weet ik als geen ander waar kranten, tijdschriften en andere media op letten.

De beste slogans en reclameteksten voor uw bedrijf

Verbeter taalfouten, grammaticale fouten, stijlfouten en inconsistenties.

Heeft u teksten die u wilt laten herschrijven? U levert een tekst aan, die naar uw wensen wordt herschreven. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld nieuwe unieke content creëren.

Prikkelende teksten die op maat gemaakt zijn voor websites. Als tekstschrijver zorg ik voor teksten met een ideale lengte voor websites. 

Een pakkend verhaal, waarmee u uw bedrijf op de kaart zet. Storytelling is de ideale manier om uw organisatie een gezicht te geven. 

Een weblog is de ideale manier om een hogere ranking in Google te bereiken en meer bezoekers te trekken. 

Please reload

bottom of page