top of page

Copywriting

Bent u op zoek naar pakkende teksten voor uw reclamecampagne of een slogan voor uw product of bedrijf? Als copywriter zorg ik voor prikkelende en originele reclameteksten die de doelgroep aanspreken en passen bij het imago van het bedrijf. 

Wat is een goede slogan?

Een goede reclametekst of slogan moet voldoen aan verschillende voorwaarden. De tekst moet origineel zijn, dient de doelgroep aan te spreken, moet passen bij de uitstraling van het bedrijf en dient bovenal kort en krachtig te zijn. 

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat de doelgroep is en vervolgens te achterhalen wat de behoeften van deze doelgroep zijn. Waar zijn potentiële klanten naar op zoek en waar worden zij door geprikkeld? In enkele woorden moet duidelijk worden op wat voor manier het product of merk beantwoord aan de vraag van de klant. Wat zijn de unieke aspecten van het product waar de consument naar op zoek is?

 

Daarnaast wilt u natuurlijk dat de tekst past bij het imago van uw bedrijf. Wat wilt u uitstralen? Is uw merk mannelijk, sexy, betrouwbaar, authentiek, grappig. voordelig of chique? Als copywriter zorg ik dat de tekst feilloos aansluit op de uitstraling van het bedrijf. 

Copywriter
bottom of page